Technologie
consultancy_overzicht

Technologie

Net zoals voor vele uitdagingen het geval, is er geen zaligmakende oplossing of combinatie van oplossingen beschikbaar die alles heeft om de organisatie van een vakbeurs te stroomlijnen en te automatiseren.

 

De organisatie van een event in z'n geheel bevat heel wat processen en domeinen die in IT-systemen kunnen gestopt worden ten behoeve van automatisatie of performantiewinst. Denk maar aan databases, CRM, websites, blogs, video, e-mailings, direct marketing, social media, mobile apps, analytics, business intelligence, exposantenhandboek, bestellingen, budgettering, facturatie, bezoekersregistratie, ticketing, lead tracking, enquêtes, en ga zo maar door.

 

Voor al die business goals bestaat er een greep aan mogelijke tools, van klein tot groot, van solo tot geïntegreerd met andere toepassingen. In dat web je weg vinden, als niet-IT'er of zonder grote affiniteit met IT, is al moeilijk genoeg, laat staan dat je erin slaagt de verschillende tools vlot met elkaar te laten praten.

 

In de toekomst zie je nu al een wereld ontstaan waarin je als organisator verplicht zal worden om technologie zodanig te gebruiken en aan te bieden aan je exposanten, sponsors en bezoekers dat je ten eerste de doeltreffendheid van je event met cijfers kan aanduiden en ten tweede zodat de verwevenheid tussen online en offline, zoals die vandaag gekoesterd wordt door de nieuwe generaties, naadloos wordt doorgetrokken tijdens je bijeenkomsten.

 

Dat toekomstgericht inzicht nu hebben en er ook daadwerkelijk concreet mee aan de slag gaan, zijn twee totaal verschillende dingen, die ver uit elkaar kunnen liggen.

Het is net die opdracht die adekSpo aangaat voor jou en samen met jou.

 

Maak je bedrijf, je werk-processen en je events future-proof !

Contact

m. +32 485 741 721

skype : tony_spiloes

e. tony@adekspo.be

adekSpo bvba | Armand De Weerdtstraat 25 | 2845 Niel (Antwerpen) | België

t. +32 3 808 02 89 | m. +32 485 74 17 21 | info@adekspo.be | Google+

BE-0544 334 009

adekSpo's Blog

Mijn kijk op beurzen

Weetjes, tips en voorbeelden.

Book an appointment with adekspo using SetMore